2021. Húsvét 6. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. május 9 – 16.

Húsvét 6. vasárnap

 

VASÁRNAP( május 9. )
  
10. 30: + Édesanyáért

KEDD ( május 11. )
18. 00 (Szentmise) :Jószándékra

CSÜTÖRTÖK ( május 13. )
18. 00 (Szentmise) :Hálából 10. házassági évforduló alkalmából

SZOMBAT ( május 15. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szőke József, + Anna és + Ilona

VASÁRNAP ( május 16. ) Urunk Mennybemenetele
 
10. 30: Hívekért


A szentmiséink továbbra is követhetőek a plébánia youtube csatornáján.

– Kedden a szentmise után szentségimádás lesz, alatta gyóntatás.

– Május hónapban a keddi, csütörtöki és szombat esti szentmisék után litániát imádkozunk a Szűzanya tiszteletére.

– A váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola a 2021/22. tanévre felvételt hirdet katekéta-lelkipásztori munkatárs szakra levelező tagozaton. A jelentkezési határidő 2021. május 15. Részletek a főiskola honlapján találhatók: www.avkf.hu.

– A legújabb püspöki rendelkezés szerint a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentés a Váci Egyházmegyében továbbra is érvényben van. Ismét tarthatók a plébániákon közösségi összejövetelek, viszont a létszám sem szabadtéren, sem zárt térben nem haladhatja meg a 20 főt!

– Szeretettel hívjuk a Testvéreket a Közbenjáró Imahadjárat a Családokért kezdeményezésre, mely május 30. és június 26. között lesz. Jelentkezni hátul az űrlap kitöltésével, vagy a levelezőlistán lehet.

– A Túrakör kirándulása május 15-én lesz Esztergom-Kesztölc környékére. A táv kb. 15 km. Utazás autókkal, találkozó 8 órakor a bócsai fogyatékos otthon parkolójában. Előzetes jelentkezés szükséges Paulik Péternél (tel: 20/770-0878).

– Várhatóan jövő ősszel induló gödi Szent Margit Katolikus Óvoda létszámigényének felméréséhez keressük azokat a családokat, akik számára a hit életük fontos része, és olyan intézményt szeretnének gyermekeiknek választani, ahol a keresztény nevelés és a családias légkör élteti a közösséget. Kérjük az érdeklődőket, hogy töltsék ki a Szándéknyilatkozatot, melyek megtalálhatóak a kijáratnál, illetve a sekrestyében. Kérjük, azon gyermekek nevét tüntessétek fel, akik 2021-ig legfeljebb 4. életévüket töltik be.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat!

– Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!