2021. Húsvét 5. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. május 2 – 9.

Húsvét 5. vasárnap

 

VASÁRNAP( május 2. )
  
10. 30: Kovács Győző halálának évfordulójára

KEDD ( május 4. )
18. 00 (Szentmise) :+ Gabriella nagynéni lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( május 6. )
18. 00 (Szentmise) :+ Orbán Györgyért

SZOMBAT ( május 8. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Erzsébet és Ottó szülőkért

VASÁRNAP ( május 9. ) húsvét 6. vasárnap
 
10. 30: + Édesanyáért


A szentmiséink továbbra is követhetőek a plébánia youtube csatornáján.

– Kedden a szentmise után szentségimádás lesz, alatta gyóntatás.

– Május hónapban a keddi, csütörtöki és szombat esti szentmisék után litániát imádkozunk a Szűzanya tiszteletére.

Az idén nyáron július 8 – 11. között tervezzük a Göd in God plébániai napokat, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Ferenc pápa 2020. december 8-án meghirdette a Szent József évet, 2021. március 19-én pedig a Szent Család évet nyitotta meg. Ennek jegyében egy hónapon keresztül szeretnénk együtt imádkozni a családokért, és a családokkal együtt kérni a Szent Család védelmét. A közbenjáró imahadjárat azt a célt szeretné szolgálni, hogy kilépve önmagunk önzéséből, tekintetünket egy másik család felé fordítsuk, áldást kérve Istentől számukra és mindazt, amire szükségük van. Az egy hónapon át tartó imahadjárathoz csatlakozni lehet e-mailen, telefonon és a hátsó sorban elhelyezett űrlapok kitöltésével, legkésőbb 2021. május 16-ig.

– Várhatóan jövő ősszel induló gödi Szent Margit Katolikus Óvoda létszámigényének felméréséhez keressük azokat a családokat, akik számára a hit életük fontos része, és olyan intézményt szeretnének gyermekeiknek választani, ahol a keresztény nevelés és a családias légkör élteti a közösséget. Kérjük az érdeklődőket, hogy töltsék ki a Szándéknyilatkozatot, melyek megtalálhatóak a kijáratnál, illetve a sekrestyében.Kérjük, azon gyermekek nevét tüntessétek fel, akik 2021-ig legfeljebb 4. életévüket töltik be.

Szeretettel köszöntjük az édesanyákat és mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat!

– Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!