2021. Évközi 33. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. november 14 – 21.

Évközi 33. vasárnap

 

VASÁRNAP( november 14. )
  
10. 30: Élő és + családtagokért

KEDD ( november 16. )
18. 00 (Szentmise) :+ Pleszel Ferencné lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( november 18. )
18. 00 (Szentmise) :+ Katalin és Jenő szülőkért és + gyermekeikért,

       valamint + István és Erzsébet szülőkért édesapa halálának 10.évfordulójára

SZOMBAT ( november 20. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szőke Józsefért és feleségéért Alizért

VASÁRNAP ( november 21. ) Krisztus a Mindenség királya
  
10. 30: + Ilona, + Jenő és + Olivér lelki üdvéért


-Kedden elmarad a szentségimádás.

November 20-án szombaton 17 órától egy órás szentségimádást tartunk, ezzel bekapcsolódunk a világméretű szentségimádásba, amellyel hálát adunk az Eucharisztikus Kongresszusért és kegyelmeiért. Hívjuk a kedves testvéreket Krisztus Király ünnepének előestéjén imádkozzunk együtt!!

– Szeretettel hívjuk a Testvéreket a Gaude kórus jubileumi koncertjére, mely a felsőgödi Jézus Szíve templomban lesz november 21-én vasárnap délután 15.30-kor.Részletek a hirdetőtáblán.

– November 26-27-én Máriabesnyőn kerül megrendezésre a 27. Családkongresszus. Szeretettel várják a papokat, szerzeteseket, világiakat, jegyes- és házaspárokat, és mindazokat, akik elkötelezetten dolgoznak a családpasztorációban, valamint azokat, akikben ott él a vágy, hogy környezetükben, plébániájukon, egyházmegyéjükben konkrétan tegyenek a családok ügyéért! Jelentkezési határidő november 19-e péntek. Részletek a hirdetőtáblán.

– Ovishittant tartanak fiatalok minden vasárnap a fél 11-es szentmise tanító része alatt a plébánián. szeretettel várjuk a kisgyermekeket.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!