2021.Évközi 30. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. október 24 – 31.

Évközi 30. vasárnap

 

VASÁRNAP( október 24. )
  
10. 30: + Máriáért és Margitért

KEDD ( október 26. )
18. 00 (Szentmise) :+ Irén, + Antal és  élő családtagok, valamint hálából Sándorért

CSÜTÖRTÖK ( október 28. )
18. 00 (Szentmise) :Hálából

SZOMBAT ( október 30. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Mártáért

VASÁRNAP ( október 31. ) Évközi 31. vasárnap
  
10. 30: Hívekért


– Kedden szentmise után szentségimádás lesz, alatta gyóntatás.

– Október 31-én délután 15 órától a felsőgödi közösségi házban gyerekek és fiatalok számára szervezünk találkozót azokkal a lengyel fiatalokkal, akik a nyári nyelvi tábort vezették plébániáinkon. Szeretettel hívunk várunk mindenkit!

Október hónapban az esti szentmisék előtt elimádkozzuk a rózsafüzért templomunkban, hívjuk a testvéreket, imádkozzunk együtt!

Ovishittant tartanak fiatalok minden vasárnap a fél 11-es szentmise tanító része alatt a plébánián. szeretettel várjuk a gyerekeket 3-7 éves korig.

Jövő évi naptárak és kalendáriumok megérkeztek, megvásárolhatóak a sekrestyében.

– November 1-én hétfőn Mindenszentek ünnepe lesz, parancsolt ünnep! Templomunkban 10.30-kor lesz szentmise, Felsőgödön pedig 8.30-kor. Ezen a napon 15 órától temetői áhitat lesz az Új temetőben. Aki szeretné új vagy felújított síremlékét megáldatni, kérjük jelezze ezt a sekrestyében. Mindenszentek ünnepéhez és Halottak napjához kapcsolódóan teljes búcsú nyerhető elhunytjaink számára november 1-től 8 napon át, szentgyónás, szentáldozás, temetőlátogatás és a pápa szándékára való imádkozás után. Részletes ismertető a búcsúkról a bejáratnál.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!