2021. Évközi 26. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. szeptember 26 – október 3.

Évközi 26. vasárnap

 

VASÁRNAP( szeptember26. )
  
10. 30+ Pádár szülőkért és + gyermekeikért 

KEDD ( szeptember 28. )
18. 00 (Szentmise) :Hrecska család + tagjaiért

CSÜTÖRTÖK ( szeptember 30. )
18. 00 (Szentmise) : + Ákos és + István testvérekért

SZOMBAT ( október 2. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Pató Ferenc lelki üdvéért

VASÁRNAP (október 3. ) Évközi 27. vasárnap
  
10. 30: Hívekért


– Kedden a szentmise után szentségimádás lesz, alatta gyóntatás.

A felsőgödi Szent Imre Kamarakórus szeretettel várja olyan új kórustagok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a kórus munkájában és a zenei szolgálatban. A próbák keddenként este 20 órától vannak a felsőgödi közösségi házban.

– A Gödön élő, 2020-ban Kossuth-díjat kiérdemlő Kolonits Klára áriaestjére kerül sor szeptember 26-án, vasárnap 19 órakor a Jézus Szíve Templomban, melyre mindenkit szeretettel várunk.

– Plébániánkon középiskolás hittan csoportot indítunk! Várjuk azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik szívesen elindulnának együtt egy olyan úton, ahol tanítás, közös beszélgetések és imádság által elmélyülhetnek és megerősödhetnek hitünkben. Ahol bátran feltehetik kérdéseiket, ahol őszintén kimondhatják kételyeiket. Fontos egy hely, ahol hasonló gondolkodású fiatalok kereshetik együtt a választ arra, hogy valójában kik is vagyunk és hova tartunk ebben a mai világban. Ezen az úton lesz lehetőség a bérmálkozás szentségének felvételére is. Az alkalmakat csütörtökönként tartjuk, 18.30 órai kezdéssel.  A fiatalokat Tőkés Anna várja. Első hittan: október 14. Ha valaki már nem középiskolás, de szívesen járna hittanra, vagy bérmálkozási felkészítőre, kérjük jelentkezzen a sekrestyében.

Ovishittant tartanak fiatalok minden vasárnap a fél 11-es szentmise tanító része alatt a plébánián. Jövő héten kezdünk, szeretettel várjuk a gyerekeket 3-7 éves korig.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!