2021. Évközi 25. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. szeptember 19 – 26.

Évközi 25. vasárnap

 

VASÁRNAP( szeptember 19. )
  
10. 30: + Torda Imréné Etelka lelki üdvéért

KEDD ( szeptember 21. )
18. 00 (Szentmise) :+ Gábor gyermekért

CSÜTÖRTÖK ( szeptember 23. )
18. 00 (Szentmise) :+ Beöthy András és felesége lelki üdvéért

SZOMBAT ( szeptember 25. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) : + Rokonokért és jótevőkért

VASÁRNAP ( szeptember 26. ) Évközi 26. vasárnap
  
10. 30: + Pádár szülőkért és + gyermekeikért / Elsőáldozás


– Kedden a szentmise után szentségimádás lesz, alatta gyóntatás.

– Szeptember 3-tól elindult a baba-mama klub a felsőgödi plébánián. Az alkalmak péntekenként 10-12 óra között lesznek. Szeretettel várnak minden édesanyát és gyermekét Alsó- és Felsőgödről egyaránt. Érdeklődni Szamosfalvi Zsuzsánál lehet.

Egyházközségeink Túrakörének következő kirándulása szeptember 25-én szombaton lesz, a Rám-szakadék környékén. (Az útvonal : Dömös – Rám-szakadék – Rám-hegy – Szakó-nyereg – Veres Gyuri-pihenő – Dömös). A túra kb. 12 km, utazás autókkal, találkozás 8.30-kor a Kossuth téri parkolóban Alsógödön. A Rám-szakadék nedves időben nem biztonságos. Ezért ha addig sok csapadék esne, az útvonal még módosulhat. Szeretettel várják mindazokat, akik már eddig is kirándultak a Túrakörrel, de azokat is, akik újonnan határozzák el magukat a csatlakozásra.

A felsőgödi Szent Imre Kamarakórus szeretettel várja olyan új kórustagok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a kórus munkájában és a zenei szolgálatban. A próbák keddenként este 20 órától vannak a felsőgödi közösségi házban.

– A Gödön élő, 2020-ban Kossuth-díjat kiérdemlő Kolonits Klára áriaestjére kerül sor szeptember 26-án, vasárnap 19 órakor a Jézus Szíve Templomban, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!