2021. Évközi 22.vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. augusztus 29 – szeptember 5.

Évközi 22. vasárnap

 

VASÁRNAP( augusztus 29. )
  
10. 30: Péterért és Sheriért hálából házasságkötésükért

KEDD ( augusztus 31. )
Ezen a napon nem lesz szentmise!

CSÜTÖRTÖK ( szeptember 2. )
18. 00 (Szentmise) :Testvér megtéréséért

SZOMBAT ( szeptember 4. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szülőkért és testvérekért

VASÁRNAP ( szeptember 5. ) Évközi 23. vasárnap
  
10. 30: Hívekért


– Kedden 18 órakor templomunkban a szentmise elmarad, ebben az időpontban a Búzaszem iskolában lesz tanévnyitó szentmise, aki szeretne ott vehet részt szentmisén.

– Az Eucharisztikus Kongresszus nyitó és záró szentmiséjére és programjaira még vasárnap éjfélig lehet regisztrálni. Akinek szüksége van segítségre a regisztrációval kapcsolatban vagy nem sikerült regisztrálnia, jelezze ezt a sekrestyében!

– Az Eucharisztikus Kongresszus programjai miatt a szeptember 5-i és 12-i hétvégék szentmiséi módosulnak. Szeptember 5-én vasárnap Felsőgödön elmarad a 18 órakor kezdődő szentmise, szeptember 12-én vasárnap pedig Felsőgödön a fél 9-es és Alsógödön a fél 11-es szentmise marad el. A két hétvége miserendje a hirdetőtáblán és a plébánia honlapján külön is megtalálható.

Szeptember 2-án csütörtökön 19 órától a Custos Consort Régizene Együttes Szinház az egész világ” című koncertje lesz templomunkban, a Gödi Kakaós Csiga Fesztivál keretében. Részletek a fesztiválról és a koncertről az alsógödi Művelődési Ház honlapján találhatóak. Mindenkit szeretettel várnak!

Idős vagy beteg testvéreink számára ismét lehetőség nyílik az első pénteki beteglátogatásra, gyónás és szentáldozás végzésére. Akik szeretnék igénybe venni ezt a lehetőséget, kérjük jelezzék ezt a plébánián vagy a sekrestyében.

– Szeptember 3-tól újraindul a baba-mama klub a felsőgödi plébánián. Az alkalmak péntekenként 10-12 óra között lesznek. Szeretettel várunk minden édesanyát és gyermekét Alsó- és Felsőgödről egyaránt. Érdeklődni Szamosfalvi Zsuzsánál lehet.

Köszönjük szépen a Lengyel Kutatóintézetnek, hogy rendelkezésünkre bocsátották a Nők a magyar-lengyel történelemben című kiállítást.

Szeptember 5-én a 10. 30-kor kezdődő szentmise keretében a tanévkezdés kapcsán megáldjuk a diákokat, tanszereiket, táskáikat.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!