2021. Évközi 12. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. június 20 – 27.

Évközi 12. vasárnap

 

VASÁRNAP( június 20. )
 
10. 30: Élő gyermekekért

KEDD ( június 22. )
18. 00 (Szentmise) :Élő édesanyáért

CSÜTÖRTÖK ( június 24. )
18. 00 (Szentmise) :Csák Bea barátért

SZOMBAT ( június 26. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :id. és ifj. Szőke józsefért és Balog nagyszülőkért

VASÁRNAP ( június 27. ) Évközi 13. vasárnap
  
10. 30: Hívekért


A szentmiséink vasárnaponként továbbra is követhetőek a plébánia youtube csatornáján.

Június 21-én és 28-án hétfőn délután 2 és 4 óra között a templomunk melletti parkoló le lesz zárva egy gyermekprogram miatt. Akik ebben az időben szeretnének jönni az urnatemetőhöz és autóval érkeznének, kérjük hogy parkolásra a templom előtti teret vegyék igénybe. Megértésüket köszönjük!

Kedden a szentmise után szentségimádás lesz, alatta gyóntatás.

– A keresztény újságok 2. féléves díját kérjük fizessék be a plébánián.

– Gödi PLéd Napok néven napközis tábort szervezünk gyerekek és fiatalok számára július 12. és 16. között. Jelentkezni kizárólag a plébánia honlapján lévő űrlapon lehet!

– Az idei Göd in God plébániai tábor pedig július 8. és 11. között lesz a felsőgödi plébánián. Erre alsó- és felsőgödi testvérek jelentkezését egyaránt várjuk. Mindkét plébánia honlapján lévő űrlap kitöltésével lehet regisztrálni június 27-ig. Akinek az internetes jelentkezés gondot okoz, az kérjük, hogy iratkozzon fel a sekrestyében név és telefonszám megadásával, és szívesen segítünk a jelentkezésben.

Június 26-án este 6 órakor az alsógödi templomban lesz az egyházközségeink családjaiért szervezett Imahadjárat záró szentmiséje, melyet Marton Zsolt püspök atya mutat be. A szentmise után szeretetvendégségre hívjuk a testvéreket. Kérjük hozzanak magukkal erre az alkalomra némi ennivalót, mellyel megvendégelhetjük egymást és Püspökatyát.

– Felhívjuk a Testvérek figyelmét, hogy a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus minden programjára regisztrálni kell, csak így lehet részt venni. Keresünk egy önként vállalkozó személyt, aki segítene a csoportos regisztrációban, összefogná az alsógödi jelentkezőket, és szeptemberben kísérné, irányítaná a csoportot a kongresszus programjaira!

– Az Eucharisztikus Kongresszus nyitó szentmiséjén szeptember 5-én délután tartandó országos elsőáldozásra június végéig lehet még regisztrálni.

– Szentmiséink végén mostantól az Eucharisztikus Kongresszusért imádkozunk.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!