2021. Évközi 11. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. június 13 – 20.

Évközi 11. vasárnap

 

VASÁRNAP( június 13. )
  
10. 30: Hívekért

KEDD ( június 15. )
18. 00 (Szentmise) :+ Magdolna és + Márton halálának évfordulójára

CSÜTÖRTÖK ( június 17. )
18. 00 (Szentmise) :+ János édesapáért és élő családtagokért

SZOMBAT ( június 19. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Telek család élő és + hozzátartozóiért

VASÁRNAP ( június 20. ) Évközi 12. vasárnap
  
10. 30: Baracskai Ferenc lelki üdvéért halálának 2. évfordulóján

 

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik Úrnapján munkájukkal szebbé tették és valamilyen formában segítettek. Isten fizesse meg mindnyájuk szolgálatát!

Kedden a szentmise után szentségimádás lesz, alatta gyóntatás.

Gödi PLéd Napok néven napközis tábort szervezünk gyerekek és fiatalok számára, az alsógödi plébániánál július 12.-től 16.-ig. Jelentkezni június 20.-ig lehet, kizárólag a plébánia honlapján lévő linken!

Az idei Göd in God plébániai tábor július 8. és 11. között lesz a felsőgödi plébánián. Erre alsó- és felsőgödi testvérek jelentkezését egyaránt várjuk jún. 20.-ig. A plébániáink honlapján lévő űrlap kitöltésével lehet regisztrálni. Akinek az internetes jelentkezés gondot okoz, az kérjük, iratkozzon fel a sekrestyében név és telefonszám megadásával, és szívesen segítünk a jelentkezésben.

A legutóbbi püspöki rendelkezés szerint a vasárnapi szentmisén való részvétel a hívek számára kötelező. Online közvetítés csak vasárnap lesz a betegek számára.

A keresztény újságok 2. féléves díját kérjük fizessék be a plébánián.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!