2021. Advent 3. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. december 12 – 19.

Advent 3. vasárnap

 

VASÁRNAP( december 12. )
 
10. 30: Hálából

KEDD ( december 14. )
18. 00 (Szentmise) :+ János édesapáért és élő hozzátartozókért

CSÜTÖRTÖK ( december 16. )
18. 00 (Szentmise) :Orgován Sándorért és Margitért

SZOMBAT ( december 18. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Noémi édesanyáért

VASÁRNAP ( december 19. ) Advent 4. vasárnap
 
10. 30: + Bátorfi József lelki üdvéért


December 12-én és 19-én vasárnap 16 órától Szállást keres a Szent Család adventi ájtatosságra hívjuk a kedves testvéreket a felsőgödi plébánia nagytermébe. Az idei évben a járvány miatt nyitott ajtóknál zajlik a közös ima, éneklés. Részletek a hirdetőtáblán!

A Túrakör következő kirándulása karácsony és szilveszter közti nyugalmas napok egyikén, december 30-án, csütörtökön a Magas-Börzsönybe lesz. Az útvonal: Szén-pataki kulcsosház – Csóványos – Rakodó – Bagoly-bükk – Szén-pataki kulcsosház A túra kb.11 km, utazás autókkal, találkozás 8.30-kor a felsőgödi Autópihenőben. Mivel korán sötétedik hazaérkezés 5 óra tájban valószínű.

– A Szalaszenden lévő óvoda gyermekei számára jövő vasárnapig lehet hozni adományokat, kérjük a kedves testvéreket aki teheti támogassa az ott élő gyermekek óvodai foglalkoztatását kézműves alapanyagokkal, kül- és beltéri játékokkal, mesekönyvekkel. Részletek a hirdetőtáblán.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!