2021. Advent 2. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. december 5 – 12.

Advent 2. vasárnap

 

VASÁRNAP( december 5. )
  
10. 30: + Szülőkért és testvérekért

KEDD ( december 7. )
  6. 00 (Szentmise) :Élő gyermekért

CSÜTÖRTÖK ( december 9. )
  6. 00 (Szentmise) :Hálából

SZOMBAT ( december 11. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Hívekért

VASÁRNAP ( december 12. ) Advent 3. vasárnap
  
10. 30: Hálából


2022-re is meg lehet rendelni a gyerekeknek szóló Élő Kenyér misekalauzt. Az előfizetés egy évre 5400 Ft – (Tehát egy szám 450 Ft). Aki kéri az újságot, az december 5 – ig jelentkezzen valamelyik gödi templom sekrestyéjében. Fizetni a sekrestyékben a jelentkezéssel együtt kell.

– Kérjük a kedves testvéreket, hogy jelezzék az irodában vagy a sekrestyében, ha szeretnék valamelyik keresztény újságot előfizetni, vagy meglévő előfizetésüket szeretnék lemondani.

– Városi szervezésben adventi adománygyűjtés lesz az Ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon lakói számára, november 27-től december 12-ig. Aki szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, információkat a hirdetőtáblán olvashat.

– Hittanos gyermekek adventi gyóntatása lesz december 7-én kedden délután ¾ 4-től fél 6-ig.

– December 8-án a szalvatoriánusok és a szalvátor nővérek a rend alapításának évfordulóját ünnepelik. A hálaadó szentmisét, melynek keretében a szerzetesek megújítják szerzetesi fogadalmukat szerdán 18 órakor tartjuk a sződi templomban, melyre várjuk a gödi híveket is nagy szeretettel!

– Adventi lelkigyakorlatot tervezünk december 10-e péntektől 12-e vasárnapig az alsó és felsőgödi templomban. A lelkigyakorlat alatt lehetőség lesz majd az adventi szentgyónás elvégzésére is. Részletek a hirdetőtáblán!

December 5-én, 12-én és 19-én vasárnaponként 16 órától Szállást keres a Szent Család adventi ájtatosságra hívjuk a kedves testvéreket a felsőgödi plébánia nagytermébe. Az idei évben a járvány miatt nyitott ajtóknál zajlik a közös ima, éneklés. Részletek a hirdetőtáblán!

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!