2021. Advent 1. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2021. november 28 – december 5.

Advent 1. vasárnap

 

VASÁRNAP( november 28. )
  
10. 30: Hívekért

KEDD ( november 30. )
  6. 00 (Szentmise) :+ Jenőért és + Andrásért

CSÜTÖRTÖK ( december 2.)
  6. 00 (Szentmise) :+ Erzsébet lelki üdvéért

SZOMBAT ( december 4. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Telek Antalért és élő családtagjaiért

VASÁRNAP ( december 5. ) Advent 2. vasárnap
  
10. 30: + Szülőkért és + testvérekért


2022-re is meg lehet rendelni a gyerekeknek szóló Élő Kenyér misekalauzt.Ez egy színes folyóirat 5-12 éves gyerekeknek, amely tartalmazza minden vasárnapra a mise, az olvasmány, a szentlecke és az evangélium szövegeit. Rövid magyarázatok, feladatok is segítik a megértést. A gyerekek így követni tudják, amit hallanak. Az előfizetés egy évre 5400 Ft – (Tehát egy szám 450 Ft). Aki kéri az újságot, az december 5 – ig jelentkezzen valamelyik gödi templom sekrestyéjében. Fizetni a sekrestyékben a jelentkezéssel együtt kell.

– Kérjük a kedves testvéreket, hogy jelezzék az irodában vagy a sekrestyében, ha szeretnék valamelyik keresztény újságot előfizetni, vagy meglévő előfizetésüket szeretnék lemondani.

– Városi szervezésben adventi adománygyűjtés lesz az Ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon lakói számára, november 27-től december 12-ig. Aki szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, információkat a hirdetőtáblán olvashat.

– Hittanos gyermekek adventi gyóntatása lesz december 7-én kedden 15.45 és 17.30 között.

– Adventi lelkigyakorlatot tervezünk december 10-e péntektől 12-e vasárnapig az alsó és felsőgödi templomban. A lelkigyakorlat alatt lehetőség lesz majd az adventi szentgyónás elvégzésére is.

– Ovishittant tartanak fiatalok minden vasárnap a fél 11-es szentmise tanító része alatt a plébánián. szeretettel várjuk a kisgyermekeket.

Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!