2020. Évközi 2. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2020. január 19 – 26.

Évközi 2. vasárnap

 

VASÁRNAP( január 19. )
8. 30: Élő Attiláért és Piroskáért
10. 30: + Márta és + Sándor nagyszülőkért

KEDD ( január 21. )
18. 00: Ökumenikus imaalkalom majd agapé a plébánián

CSÜTÖRTÖK ( január 23. )
18. 00 (Szentmise) :Élő gyermekekért

SZOMBAT ( január 25. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) : Gergely keresztgyermekért

VASÁRNAP ( január 26. ) Évközi 3. vasárnap
8. 30: + Tamás Györgyné lelki üdvéért
10. 30: + Lajos édesapáért

– Csütörtökön a szentmise után bibliaóra lesz a plébánián.

Ezen a héten kezdődik az Ökumenikus imahét a keresztények egységéért. A gödi alkalom január 21-én kedden lesz 18 órától az alsógödi templomban, hívjuk a kedves testvéreket imádkozzunk együtt! A liturgia után agapé lesz a plébánián.

– A gödi egyházközségek bálja január 25-én szombaton este fél 8-tól kerül megrendezésre a Huzella Iskola ebédlőjében. Mindenkit szeretettel hívnak a szervezők. Részletek a kihelyezett plakátokon és szórólapokon.

Január 25-én 18 órakor Fejérvári Zoltán Bach 6 francia szvitjét zongorázza a Búzaszem iskola aulájában. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, szórólap található a bejáratnál.

– Az Észak-Duna Menti Nagyboldogasszony Közösség ifjúsági találkozót rendez február 1-én szombaton 9 órától az alsógödi plébánián. A találkozó témája: “Szíved, lelked Istené… Visszaadhatsz valamit?” A találkozón lesz előadás, kiscsoportos beszélgetés, játék, dicsőítés, szentgyónási lehetőség. Szeretettel hívják a fiatalokat ( alsó korhatár 13 év).

Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki szívesen sütne egy tál süteményt a fiatalok számára, jelezze ezt a sekrestyében. Előre is köszönjük !