2017. Nagyböjt 3. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD
HIRDETÉS 2017. március 19 – 26.
Nagyböjt 3. vasárnapja

VASÁRNAP ( március 19. )
8. 30: + József édesapáért
10. 30: + Szülőkért és + testvérért

KEDD ( március 21. ) 
18. 00: Élő és + hozzátartozókért és jótevőkért,
szentmise után bibliaóra a plébánián

CSÜTÖRTÖK ( március 23. )
18. 00: + Bucsánszki Jánosné, Párkányi Erzsébetért,
a szentmise után szentségimádás

PÉNTEK ( március 24. ) 
18. 00: Keresztút

SZOMBAT ( március 25.) 
18. 00: Baumann Józsefné lelki üdvéért

VASÁRNAP ( március 26. ) Nagyböjt 4. vasárnapja
8. 30: A Botos család élő tagjaiért
10. 30: + Bakonyi Ferencné Bencsik Terézért

– Március 19 – 26. között nagyböjti élelmiszergyűjtést szervez a Katolikus Karitász, a nélkülöző családok megsegítésére. Kérjük a kedves testvéreket hogy tartós élelmiszer-adományaikkal támogassák a rászoruló családokat. Adományaikat irodaidőben vagy a szentmisék idején hozhatják, köszönjük!

– A Túrakör következő kirándulása március 25-én szombaton lesz a Börzsönyben Ipolytölgyes és Márianosztra között, a táv 14 km, indulás az alsógödi állomásról a 8. 08 -as vonattal, Szobig kell jegyet venni, visszaérkezés este 6 óra körül. Mindenkit szeretettel hívunk!

– Nagyböjti lelkigyakorlatunk március 28-án kedden, és 29-én szerdán lesz, 17 órától gyóntatás, 18 órától szentmise lelkigyakorlatos szentbeszéddel.
A lelkigyakorlatot Böcskei Győző atya, a soproni Szent István templom plébánosa tatja.
Felsőgödön március 30-án csütörtökön és 31-én pénteken lesz a lelkigyakorlat, ugyanúgy gyónási lehetőséggel és szentmisével. Ezt a lelkigyakorlatot Kovács András dányi plébános atya tartja.
Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy így a nagyböjti szentgyónás elvégzésére négy nap is rendelkezésre áll, a szentmisék előtt és alatt is lesz gyóntatás, éljünk a lehetőséggel!!

– Nagyböjti zenés áhítat lesz március 26-án vasárnap este a felsőgödi templomban a 18 órai szentmise után, fellép a Sebastian Consort, Lachegyi Imrével és Szászvárosi Sándorral. Mindenkit szeretettel várnak!

– Göd város Önkormányzata városi takarítást szervez április 1-én szombaton és egyúttal azt kéri az ingatlantulajdonosoktól hogy tegyék rendbe a saját ingatlanjuk előtti területet is.
Tegyük rendbe mi is a templomunk előtti területet! Április 1-én szombaton reggel 9 órára várjuk azokat, akik szívesen segítenének, kérjük hogy kesztyűt és kerti szerszámot mindenki hozzon magával, a zsákokat mi biztosítjuk.