2017. Nagyböjt 2. vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2017. március 12 – 19.

Nagyböjt 2. vasárnapja

VASÁRNAP március 12. )

8. 30: + Tarkó Jánosért és + feleségéért Amáliáért

10. 30: + Nagyszülőkért és + testvérért

HÉTFŐ ( március 13. )

16. 00: Fatimai imaóra a plébánián

KEDD ( március 14. )

18. 00: + Radics Ferencért és + feleségéért Juliannáért,

szentmise után bibliaóra a plébánián

CSÜTÖRTÖK ( március 16. )

18. 00: Szentmise, a szentmise után szentségimádás

PÉNTEK ( március 17. )

18. 00: Keresztút

SZOMBAT ( március 18.)

18. 00: + id.Szőke Józsefért és + fiáért Józsefért

VASÁRNAP ( március 19. Nagyböjt 3. vasárnapja

8. 30: + József édesapáért

10. 30: + Szülőkért és + testvérért

– Március 19 – 26. között nagyböjti élelmiszergyűjtést szervez a Katolikus Karitász, a nélkülöző családok megsegítésére. Kérjük a kedves testvéreket hogy tartós élelmiszer-adományaikkal támogassák a rászoruló családokat. Adományaikat irodaidőben vagy a szentmisék idején hozhatják, előre is köszönjük felajánlásaikat!

-Felhívjuk a testvérek figyelmét személyi jövedelemadójuk 2×1%-ának felajánlására. Kérjük, hogy az egyházi 1 % felajánlását tegyék meg akkor is, ha adókedvezményeik miatt „nullás” az adózásuk, mert az állam a felajánlások száma szerint támogatja az egyházakat. Egyházunk a személyi jövedelemadók 1 %-ból és annak kiegészítésből támogatja a papok és szerzetesek egészségügyi ellátását és nyugdíjalapjukat, segíti az idős, nyugdíjas papokat és szerzeteseket, ebből a keretből támogatja a szegényebb plébániákat és az épületek felújítását is. Kérjük ne feledkezzenek meg a felajánlásról!

– Nagyböjti lelkigyakorlatunk március 28-án kedden, és 29-én szerdán lesz, 17 órától gyóntatás, 18 óratól szentmise lelkigyakorlatos szentbeszéddel.

A lelkigyakorlatot Böcskei Győző atya, a soproni Szent István templom plébánosa tatja.

Felsőgödön március 30-án csütörtökön és 31-én pénteken lesz a lelkigyakorlat, ugyanúgy gyónási lehetőséggel és szentmisével. Ezt a lelkigyakorlatot Kovács András dányi plébános atya tartja.

 

Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy így a nagyböjti szentgyónás elvégzésére négy nap is rendelkezésre áll, a szentmisék előtt és alatt is lesz gyóntatás, éljünk a lehetőséggel!!