2016. Évközi 31. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2016. október 30 – november 6.

Évközi 31. vasárnap

VASÁRNAP október 30. )

8. 30: Élő és + hozzátartozókért és jótevőkért

10. 30: A Mikesy család + tagjaiért

KEDD ( november 1. ) Mindenszentek Főünnepe / Parancsolt ünnep

15. 00: Temetői áhítat az új temetőben

18. 00: Az egyházközség minden élő tagjáért,

szentmise után bibliaóra a plébánián

Felsőgödön ezen a napon 17 órakor lesz szentmise.

SZERDA ( november 2.) Halottak napja

17. 00: Az egyházközség minden + tagjáért

Felsőgödön ezen a napon 18 órakor lesz a szentmise.

CSÜTÖRTÖK( november 3. )

18. 00: + György édesapáért, a szentmise után szentségimádás

SZOMBAT ( november 5.)

Ezen a napon nem lesz szentmise !!

VASÁRNAP ( november 6Évközi 32. vasárnap

8. 30: + József édesapáért

10. 30: + Péter Árpádné Kovács Mária lelki üdvéért

Jövő évi naptárak és kalendáriumok megvásárolhatók a sekrestyében.

A jövő vasárnapi persely-adományunkat – első vasárnap lévén – a templomtetőfelújítására felvett kölcsön törlesztésére fordítjuk.

Október 31-én hétfőn 19 órakor a Váci Székesegyházban Verdi Requiem című művét adja elő a Magyar Örökség-díjas Budapesti Kórus, a Budapesti ifjúsági Kórus és a Váci Szimfonikus Zenekar. Szeretettel várnak mindenkit a szervezők! Részletek a hirdetőtáblán.

November 4-e Nemzeti gyásznapunk, emlékezzünk az ’56-os forradalom mártírjaira és a megtorlás áldozataira! Az 1956-os Emlékbizottság kérésére, csatlakozzunk ahhoz a kezdeményezéshez, amely országszerte gyertyagyújtással kíván emlékezni a hősökre.

A Belépés családostul programsorozat keretében november 5-én szombaton kamarakoncertre, november 6-án vasárnap ének- és dalestre várják szeretettel a zenekedvelőket a Búzaszem iskolába. Részletek a hirdetőtáblán és a szórólapokon!

Óvodai hitoktatás indult nagycsoportos gyermekek részére, kérjük a szülőket, hogy ha szeretnék hogy gyermekük részt vegyen ezeken a játékos foglalkozásokon, jelezzék ezt az óvó néniknek vagy a hitoktatónak a hirdetőtáblán megadott elérhetőségen.

Európai polgári kezdeményezés indult a család és a házasság védelmében. 1 millió aláírást szeretnének összegyűjteni az unión belül egy jogszabályjavaslat benyújtásához, mely szerint a házasság egy férfi és egy nő életre szóló szövetsége, a család pedig apa, anya és gyermekeik közössége, aki szeretne aláírásával csatlakozni, az megteheti ezt a sekrestyében illetve a www.anyaapagyerekek.hu internetes oldalon.

Print Friendly, PDF & Email