2023. Évközi 3. vasárnap-Isten Igéjének vasárnapja

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. január 22 – 29.

Évközi 3. vasárnap-Isten Igéjének vasárnapja

 

VASÁRNAP( január 22. )
  
10. 30: Erzsébet gyógyulásáért

KEDD ( január 24. )
18. 00 (Szentmise) :+ Pataki Ferenc és + szülei lelki üdvéért

CSÜTÖRTÖK ( január 26. )
18. 00 (Szentmise) :Jószándékra

SZOMBAT ( január 28. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Családtagokért

VASÁRNAP ( január 29. ) Évközi 4. vasárnap
  
10. 30: Hívekért


Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

– A lelki adoptálók következő találkozója január 22-én lesz a Felsőgödi Plébánián a reggeli szentmise után 9.30-tól.

– A 2. gödi lelki adoptálást Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe utáni vasárnap február 5-én fogjuk elindítani a felsőgödi 18 órai szentmise keretében fogadalomtétellel. Szeretettel várunk mindenkit, aki imájával és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban!Jelentkezni Pintérné Fazakas Andreánál lehet, elérhetőség a sekrestyében.

2023. július 25-e és augusztus 7-e között Lisszabonban rendezik meg az Ifjúsági Világtalálkozót, melyre Ferenc pápa hívja a világ fiataljait. Az idén az egyházmegye 30 főnek az utazását tudja támogatni. Február 4-én a váci Madách Imre Művelődési Központban kerül sor a „PontVeled” című ifjúsági rendezvényre, valamint a világtalálkozó előtalálkozójára. Mindkét rendezvényre január 27 -ig lehet regisztrálni a mente.hu/lisszabon valamint a mente.hu/jubileumok/pontveled oldalakon.

Az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség január 28-án szombaton tartja téli találkozóját a kosdi plébánián. 12 éves kortól várják a fiatalokat. A program 9 órakor kezdődik, és a 16 órai szentmisével zárul. Részletek a közösség facebook oldalán és a mente.hu oldalon olvashatók. Szeretettel ajánljuk a fiataloknak ezt a programot!

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!