2023. Évközi 2. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2023. január 15 – 22.

Évközi 2. vasárnap

 

VASÁRNAP( január 15. )
  
10. 30: Pintér, Lengyel, Bajmóczy család élő és + tagjaiért

KEDD ( január 17. )
18. 00 (Szentmise) :Berki család + tagjaiért

CSÜTÖRTÖK ( január 19. )
18. 00 (Szentmise) :Csombok és Szabó család + tagjaiért

SZOMBAT ( január 21. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :Mayer és Sándor család élő és + tagjaiért

VASÁRNAP ( január 22. ) Évközi 3. vasárnap
 
10. 30: Erzsébet gyógyulásáért


– Kedden a szentmise után szentségimádást tartunk, alatta gyóntatás.

– A héten kezdődik az ökumenikus imahét a keresztények egységéért. A gödi alkalom január 21 -én szombaton este 7 órakor lesz az alsógödi evangélikus templomban. Hívunk mindenkit szeretettel imádkozzunk együtt. A környék többi ökumenikus alkalma a hirdetőtáblán megtekinthető.

– Január 27-28-29-én „Új Élet Krisztusban” kurzus lesz a felsőgödi plébánián. Szeretettel várják minden nyitott szívű 17 év feletti testvérünket, aki szeretné Istennel való kapcsolatát megújítani! Részletek a bejáratnál elhelyezett szórólapokon és a hirdetőtáblán.

Az idei nyári családos tábort 2023. július 13 -16 -ig tervezzük. A tábor helyszíne ezúttal nem a plébánia lenne, hanem az erdőteleki Pintér tanya. Szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretnék jobban megismerni a szentmisén mellettük ülő családokat, és velük közösségben eltölteni néhány napot!

– A lelki adoptálók következő találkozója január 22-én lesz a Felsőgödi Plébánián a reggeli szentmise után 9.30-tól.

– A 2. gödi lelki adoptálást Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe utáni vasárnap február 5-én fogjuk elindítani a felsőgödi 18 órai szentmise keretében fogadalomtétellel. Szeretettel várunk mindenkit, aki imájával és felajánlásaival kísérné egy megfogant magzat és hozzátartozói életét a következő 9 hónapban!Jelentkezni Pintérné Fazakas Andreánál lehet, elérhetőség a sekrestyében.

– Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy házassági évfordulójukat! Minden imát és adományt köszönünk szépen! Isten fizesse meg!