2018. Nagyböjt 5. vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2018. március 18 – 25.

Nagyböjt 5. vasárnap

 

VASÁRNAP( március 18. )
8. 30: + József édesapáért
10. 30: + Nagyszülőkért és + testvérért

KEDD ( március 20. )
18. 00 (Szentmise) :Élő és + szerettekért

CSÜTÖRTÖK (március 22. )
18. 00 (Szentmise) :+ Kása Mária lelki üdvéért
szentmise után szentségimádás, majd bibliaóra a plébánián

PÉNTEK ( március 23. )

          18.00: Keresztút

SZOMBAT (március 24. )
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Szülőkért, + testvérekért és + nagyszülőkért

VASÁRNAP (március 25. ) Virágvasárnap
8. 30: Mária gyógyulásáért
10. 30: + Bakonyi Ferencné Terézért


– Kérjük a kedves testvéreket, hogy a virágvasárnapi körmenethez barkaágakat hozzanak magukkal!

– Március 23-án pénteken 18 órától az alsógödi templomban regnumos fiataljaink tolmácsolásában vehetünk részt a keresztúton, a felsőgödi templomban pedig az esti szentmise után kb. 18. 30-tól a Szent Imre kórus ad elő énekes keresztutat. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

– Március 24-én szombaton 8 – 10 óráig nagytakarítás lesz templomunkban. Szeretettel hívjuk erre a szolgálatra a testvéreket!

– Március 24-én szombaton a felsőgödi templomban délután 14 – 16 óráig nagyböjti bűnbánati igeliturgia lesz gyóntatással és lelkigyakorlatos beszéddel. Alsógödön március 27-én Nagykedden este 6 órától lesz bűnbánati igeliturgia gyóntatással. Hívjuk a kedves testvéreket, éljünk a készületi idő lehetőségeivel!

– A Karitász nagyböjti tartós-élelmiszer gyűjtéséhez adományaikat még ezen a héten vasárnapig hozhatják irodaidőben, vagy a szentmisék idejében. Előre is köszönjük felajánlásaikat!

– Kérjük a kedves testvéreket, hogy akik szeretnének részt venni a szeptemberre tervezett három napos ausztriai zarándoklaton jelezzék ezt a sekrestyében, vagy a plébános atyánál május 31-ig. A zarándoklat megfelelő létszám esetén szervezhető meg. A részletes program a sekrestyében megtekinthető.

– A Belépés családostul programsorozat idei első kirándulása március 24-én szombaton a szentendrei szigetre vezet. Indulás 10.30-kor a szigetmonostori révtől kishajóval, jelentkezni március 21-ig szükséges az ebéd miatt, a becsal6@gmail.com elérhetőségen. Szeretettel várnak mindenkit!

– Kérjük a kedves testvéreket, hogy lehetőségeikhez mérten adományaikkal segítsék a parkoló építését! Adományaikat a Szent István Alapítvány számlaszámára vagy a sekrestyében lévő sárga csekken a plébánia számlájára juttathatják el, a megjegyzés rovatban kérjük tüntessék fel, hogy a parkolóra szánják az összeget.

Print Friendly, PDF & Email