2018. Nagyböjt 3.vasárnap

SZENT ISTVÁN PLÉBÁNIA – ALSÓGÖD

HIRDETÉS 2018. március 4 – 11. vasárnap

Nagyböjt 3. vasárnap

 

VASÁRNAP( március 4. )
8. 30: + Nagyszülőkért
10. 30: + Fekete szülőkért

KEDD ( március 6.)
18. 00 (Szentmise) /

CSÜTÖRTÖK ( március 8. )
18. 00 (Szentmise) / szentmise után szentségimádás, majd bibliaóra a plébánián

PÉNTEK (március 9. )

         18. 00: Keresztút

SZOMBAT ( március 10.)
18. 00 (Elő-esti szentmise) :+ Bujdosó Józsefné Elek Ilona lelki üdvéért

VASÁRNAP ( március 11.) Nagyböjt 4. vasárnap
8. 30: Hálából
10. 30: + Istvánért

– A Katolikus Karitász nagyböjti tartós-élelmiszer gyűjtést szervez a rászoruló családok megsegítésére. Kérjük hogy adományaikkal segítsék a Karitász munkáját, felajánlásaikat irodaidőben vagy a szentmisék idején hozhatják.Előre is köszönjük!

– Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét személyi jövedelemadójuk 2×1 %-ának felajánlására. Ne felejtkezzünk el a rendelkezésről abban az esetben sem, ha a NAV készíti el a bevallásunkat, illetve akkor is tegyük meg, ha valamilyen kedvezmény miatt „0”-ás a bevallásunk. Az első 1 %-ot a Katolikus egyháznak, a második 1 %-ot pedig kérjük ajánlják a Szent István Alapítványnak, amely az idei évtől ismét fogadhat felajánlásokat.

Egyúttal jelezzük a kedves testvéreknek, hogy az idei évben amennyiben sikerül a szükséges anyagi lehetőségeket előteremteni, szeretnénk a templom melletti parkolót rendbe hozni, az előkészületek megtörténtek, a tervek engedélyezés alatt vannak. A megvalósításra az egyházközség biztonságos működtetése mellett 3,5 millió Ft saját erőt tudunk felhasználni, a teljes költség kb. 10,2 millió Ft lesz. Kérjük a kedves testvéreket, hogy lehetőségeikhez mérten adományaikkal segítsék a parkoló építését! Adományaikat a Szent István Alapítvány számlaszámára vagy a sekrestyében lévő sárga csekken a plébánia számlájára juttathatják el, a megjegyzés rovatban kérjük tüntessék fel, hogy a parkolóra szánják az összeget.

Print Friendly, PDF & Email